lauantai 18. helmikuuta 2017

Ensi viikolla se alkaa...

Päivät tuntuvat hupenevan kovaa vauhtia! Enää on neljä päivää aikaa Juhlakisoihin. Tämänpäiväinen blogipostaus saa luvan olla pieni mainosviesti. :)

Kisalippuja on kovaa vauhtia myyty, ja muun muassa lauantai 25.2 on loppuunmyyty. Lisäksi sunnuntai 26.2 ja lauantai 4.3 ovat todella suosittuja päiviä. Eli nyt on viimeisiä mahdollisuuksia hankkia omat kisaliput! Lippujen hankkiminen onnistuu helpoiten Ticketmasterin verkkokaupasta tai lähimmästä liikkeestä. http://www.ticketmaster.fi/artist/lahti-2017-mm-kisat-lippuja/967681

Lahdessa lippuja myydään lisäksi Matkailuneuvonta/ Lahti Info pisteessä Kauppakeskus Triossa.

Avajaisjuhla järjestetään Lahden Torilla (Medal Awards Plaza) keskiviikkona 22.2 klo 19 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Huom: olemme LAMK:n opiskelijoiden kanssa tuolla avajaisissa, mm. tekemässä kunniakujaa urheilijoille. Jännittää vähän tuo kunniatehtävä :)

Jos olette miettimässä jotain tekemistä hiihtolomalle tai muuten vain haluatte viettää pitkän viikonlopun, suunnatkaa Lahteen! Täällä järjestetään ikimuistoiset Juhlakisat Suomen 100- vuotisjuhlan kunniaksi. Toivon, että mahdollisimman moni teistä on jo hankkinut lipun tai aikoo sen hankkia hetimmiten.

Somessa käyttäkää tageja  #roadtolahti #Lahti2017.

In English: 
Now it´s time to create some advertising. If you didn´t know there are World Ski Championships in Lahti 22th of Feb - 5th of March, At  the same time it´s centenary championships because Finland has its 100th centenary year. 
Saturday 24th of Feb is now soldout, unfortunately. But there are 9 other awesome competition days.

if you have not tickets yet, please go and buy your own at http://www.ticketmaster.fi/artist/lahti-2017-nordic-world-ski-championships-tickets/967681?language=en-us . 

At 22th of February there is opening ceremony where LAMK students are participating. We will have some special tasks and I am really exciting :)


By the way, I want to welcome you all to Lahti! In social media, please use #roadtolahti #Lahti2017

Facebook: www.facebook.com/lahti2017
Twitter: @Lahti2017
Instagram: @lahti2017
YouTube: Lahti 2017
LinkedIn: Lahti2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti