perjantai 24. helmikuuta 2017

Tyypillinen työpäivä

Huh huh, vihdoinkin ehdin istahtaa blogin ääreen ja päivittää uutta sisältöä. Päivät vierivät niin nopealla tahdilla, että meinaa tämän blogin ylläpitäminen unohtua. Mutta nyt on taas sopiva hetki jakaa kuulumisia tuolta Lahden MM- kisoista.

Eli keskiviikkonahan avattiin kisat virallisesti avajaisten merkeissä. Kuvia en tuosta tapahtumasta pystynyt ottamaan, mutta kaikenlaista kuvamateriaalia ja videoita löytyy kyllä netistä. Lisäksi löysin Saksan television tekemän videopätkän, katsokaa tästä

Viimeiset kaksi päivää ovat olleet todella hektisiä. Se oli kyllä odotettavissa, että kisojen alkaessa hulinaa riittää. Asiakaspalveluchatissa on välillä ruuhkaa ja puhelin soi jatkuvasti. Tänään meitä oli valitettavasti vain kolme henkilöä työvuorossa, joten juuri ja juuri selvittiin (apuvoimien avulla).

Työpiste sijaitsee Urheilukeskuksen sisätiloissa, ylimmässä kerroksessa. Sieltä onkin ihan mukavat näköalat hiihtostadionille. Esimerkiksi lähtö- sekä maaliintulo ja kukitus seremoniat näkyvät hyvin ikkunasta. Tosin jos kiirettä on töissä, ei ehdi seurata kisoja. Onneksi televisiosta tulee aina lähetyksiä - mutta onhan se täysin erilaista seurata paikan päällä ja tuntea kisafiilis :)

Nämä oheiset kuvat otin eilen, tunti ennen varsinaisten sprinttikarsintojen alkua: 
Muuten, tämän päivän yhdistetyn kilpailun voitti Saksan Johannes Rydzek. Ja kuten odottaa saattoi, Saksaan meni kolmoisvoitto :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti