maanantai 15. toukokuuta 2017

Syyslukukauden opintojaksot- mitä on luvassa syksyllä?

Lahden ammattikorkeakoulussa alkoi ilmoittauminen syksyn toteutuksille (ilmoittautuminen mahdollista 15.5.-15.6.). Tietysti olin niiden ensimmäisten joukossa, jotka ilmoittautuivat heti tänään! :) Ainakin on tuo saatu pois päiväjärjestyksestä ja on varmempi olo siitä, että ilmoittautumiset on tehty ja syksyllä pääsee jälleen opiskelemaan.

Eli mitä kaikkea onkaan luvassa syksyllä. Jossain aiemmassa blogipostauksessa hieman kerroinkin moduuleista, mitkä liittyvät Palveluliiketoiminnan koulutusohjelmaan.
LAMKin opetustarjontahaku tarjoaa monia kiinnostavia opintojaksoja! Valinnanvaraa on runsaasti ja varsinkin ensimmäisen vuoden opiskelijana helposti innostuu: haluan tuon, tuon ja ehdottomasti tuon! Mutta: ensin on käytävä pakolliset moduulit (=opintokokonaisuus), jotka muodostuvat kolmesta opintojaksosta. Syksylle on tulossa kaksi tällaista moduulia + kaksi kappaletta työyhteisöjaksoja. Eli jatkuu tämä sama opiskelutapa, keskiviikot koulussa ja loput päivät työyhteisössä.

Liiketoimintaympäristö- niminen moduuli pitää sisällään seuraavat opintojaksot: yritystalouden perusteet ja ohjaus, organisaation toiminta ja esimiestyön arki, myyntitaito ja markkinointi.
Palveluyrittäjyys- moduuli sisältää puolestaan seuraavaa: yrittäjyysosaaminen, kannattava liiketoiminta ja yritysjuridiikka. Opintojaksojen nimet ovat todella houkuttelevia, ja odotankin opetuksen sisällön olevan laadukasta ja monipuolista. Kaikkea jännää ja uutta siis luvassa!

Ranskan kieli kiehtoo minua suuresti ja olenkin itsenäisesti aloittanut ranskan perusteiden opettelun. Sain kuitenkin (positiivisena yllätyksenä!) huomata, että LAMK tarjoaa myös ranskan opetusta, ja seuraava alkeiden kurssi alkaa syksyllä. Siispä menin heti ilmoittautumaan tuohon mukaan (taisin olla neljäs ilmoittautuja). Ranskan kielestä on kerran viikossa lähiopetuskerrat, ja saapa nähdä millaisen lukkarin syksyllä saan... Ei auta kuitenkaan valittaa, mielelläni opiskelen uutta kieltä! Miksi muuten ranska, siitä on luvassa ihan oma blogipostaus lähiviikkojen sisällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti