lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kalenterin täydeltä tekemistä...

Arki sen kuin rullaa eteenpäin, ja palveluliiketoiminnan ekan vuoden opiskelijoilla on monta rautaa tulessa. Vaikka olemmekin nyt neljä/kolme kertaa viikossa työyhteisöpaikalla oppimassa uutta, on koulun puolesta paljon hommia tehtävänä. Eilen vilkaisin kalenteriani ja sain todeta, että väriä ja muistutuksia löytyy joka viikolta. C´est la vie- se on elämää! :)

Halusin kuitenkin tänne blogiin vielä julkaista ajankohtaiset kouluhommat, jotta saatte hyvän kokonaiskuvan palveluliiketoiminnan opiskelusta (ja huomio huomio: varsinkin ensimmäisenä keväänä). No, ei kuitenkaan auta valittaminen, jos haluaa opintopisteitä kerätä kasaan. Mutta näillä siis mennään tämä kevät:

- Service English- opintojakso: dialogit eri kulttuurista tulevan asiakkaan kohtaamisesta, ja miten tilanne menee hyvin hoidettuna sekä vastaavasti huonosti hoidettuna (huomioitava kulttuurilliset asiat). Dialogit äänitetään 12.4 eli suullista englannin kieltä treenaamaan :)

- Englannin kieli ja viestintä: ryhmätyönä tehdään videoessee, jossa käytetään apuna itse laatimiamme swot- analyyseja. Esitetään PowerPointina luokan edessä. Englannin kieli sekä esiintyminen vahvasti läsnä... Esitetään 17.5.

- Toimintaympäristö: suoritettava kuusi erilaista tehtävää, joiden deadline 8.5. Mukana myös PESTE- analyysi, joka tehdään työyhteisöpaikan toimintaympäristöstä.

- Asiantuntijaviestintä: artikkeli, jossa aihe on vapaa (liityttävä kuitenkin palveluihin/liiketoimintaan/asiakaspalveluun). Tieteellisen artikkelin kaltainen tehtävä, joka tehdään opinnäytetyöpohjaan. Käytettävä lähteitä, jotka pitää myös merkitä näkyviin. Tässä on tukena informaatiolukutaidon kurssi. Deadline 5.5.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti