sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Huomenna se alkaa!

Moikka moi ja ihanaa sunnuntaipäivää! Huomenna alkaa sitten meikäläisellä noin kolmen vuoden opinnot Lahden Ammattikorkeakoulussa. Olen viimeiset kolme päivää ollut ihan innoissani ja pikkuhiljaa rupenut valmistautumaan koulun alkamista varten. Kuukausi sitten olin vielä aika viilipytty ja rauhassa odottelin ajan kulumista- en stressannutkaan paljoa!

Perjantaina opintokoordinaattori laittoikin sähköpostiviestinä lisätietoa orientaatioviikon ohjelmasta. Jos nyt lyhyesti voisin mainita, niin orientaatioviikon kolme ekaa päivää ovat aika työntäyteisiä! On mm. auditoriossa tiedostutilaisuuksia, aulamarkkinat (joissa tutustutaan LAMK:n palvleuihin) ja ne kuuluisat (ja pelätyt) kielten tasokokeet.
Okei, tähänkin olen mielestäni valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla, ja pienellä kertauksella uskon niiden menevän hyvin- hope so!

Niin, ammattikorkeakoulussa opiskelu vaatii myös oman kannettavan tietokoneen, koska suuri osa kursseista/projekteista/työtehtävistä tehdään verkossa. Toivottavasti ei kauheat pakkaset osu kohdalle, ettei kone jäädy :D

Jatkossa kerron avoimesti opintojen etenemisestä, tulevista kursseista, projekteista, työharjoitteluista. Ja tuosta orientaatioviikosta voisin koota ensi viikon lopulla blogipostauksen.

Toivotan oikein työntäyteistä, alkavaa viikkoa teille kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti