torstai 19. tammikuuta 2017

Mitä uutta?

Päivät ovat vierineet ihan hirveän nopeesti! En ole edes blogin puolella ehtinyt piipahtaa saatika sitten tehdä uusia blogipostauksia. No nyt siihe tulee muutos, koska olisi taas aika päivittää tänne, mitä uutta on tapahtunut?

Ensinnäkin, olen nyt hieman toipilaana. Loppuviikkoon en kouluun viitsinyt mennä, ja koska sain kolmen päivän sairasloman tai ns. työkyvyttömyystodistuksen terveyskeskukselta, niin mennään sitten näin... Kyllähän pieni lepo tekisi hyvää, kun opiskelu alkoi todella tiukalla aikataululla...

Mutta valittaa ei kannata, vaan täytyy nauttia siitä, että vihdoinkin tää kaikki on totta! Muuten, mitä itse projektille kuuluu? Lupasinhan teille päivittää kuulumiset siltä saralta....

Eli loppujen lopuksi päätimme täräyttää ryhmämme kanssa oikein kunnolla! Mietimme päämme puhki, millaisia messuvieraita siellä liikkuu, millainen on kohderyhmämme, mitä messuilta käytännöllisesti katsoen puuttuu? Halusimme todellakin erottua joukosta, joten keksimme nerf gun gamen. Tarkoituksena on ampua muovisilla nerf- aseilla tölkki- riviin, ja saada pisteitä. Jos tietty pistemäärä on rikottu, saa kilpailija palkinnon!

Olemmekin nyt viime päivät etsineet kiivaasti yhteistyökumppaneita. Mukana on jo mukavan verran nimekkäitä yrityksiä, mutta lisää etsitään! Ja koska minut oli sattumoisin nimetty tiimin vetäjäksi (!), on viime viikot kulunut kirjoitustöissä, hommien delegoinnissa, yhteydenotoista, tiimipalavereista jne. Ja teinpä elämäni ensimmäisen projektisuunnitelman!!

Tämä kokemus on ollut mahtava, ja tosiaan kiinnostavaa nähdä, millaista tiiminvetäjän / projektipäällikön työ on :D

Viimeiset rutistukset projektin kanssa vielä- ensi viikolla on sitten ne DuuniExpot! Tulkaahan kaikki paikan päälle, ja suunnatkaa Mission Possible- osastolle. Siellä nähdään!
(Ks. sivupalkissa oleva mainos)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti