tiistai 27. joulukuuta 2016

Uusi Kampus, uusi Lamk!

Tämän postauksen otsikon on tarkoitus johdattaa teitä lukijoita uuteen ja innoittavaan aiheeseen: nimittäin täällä Lahdessa kaikki ammattikorkeakoulun ammattialat ovat yhdellä ja samalla kampuksella vuonna 2018! Muutosvirta on alkamassa mm. ensi vuonna ja kaikki alat siirtävät vaiheittain toimintansa saman katon alle, Niemi Kampukselle. Mitä tämä suuri kampus pitää sitten sisällään?

Aluksi kerron, missä uusi kampus sijaitsee. Niemi Kampus koostuu siis Niemenkadun ja Mukkulankadun kampuksista. Mukkulankadulla sijaitseva Iskun tehdas kunnostetaan kokonaan korkeakoulua varten. Ja mikä parempaa, sinne sijoitetaan myös jopa 70 yritystä, joiden kanssa opiskelijat voivat tehdä yhteistyötä. So simple!

Lupasin myös avata teille hieman, mitä tuolta Niemi Kampukselta tulee oikein löytymään? Tässä lyhyt ja ytimekäs lista niistä hienouksista (valitettavasti lista on sen verran pitkä, että olisi tullut pitkä blogipostaus...):

- Ravintola- ja kahvilapalvelut
- Valokuvaus studio
- Simulaatiotila
- Mediatuotantotila
- Ryhmätyö- ja kokoustiloja
- Ajoneuvomuotoilun pajat
- Sauna
- ICT- projektitila
- Pahvihahmomallipaja
- Opiskelijaterveydenhuolto

Tosiaan kuten aiemmin mainitsin, samoissa tiloissa toimii jopa 70 eri yritystä. Kampus on auki 24/7, joten oman opiskelun voi rytmittää miten haluaa! Pinta-alaltaan tuo Mukkulankadun Kampus- yksikkö on peräti 22 500 neliömetriä!! Kiitos paljon Isku, kun annoit hienot tilat LAMK:lle :D

Tässä lisäksi muutama havainnekuva tulevasta Kampuksesta. Tilasuunnittelijan koulutuksen saaneena voisin mainita, että (kuvien perusteella) tilasta on tulossa valoisa, rento ja virkistävä, jossa opiskella voi inspiroivassa ilmapiirissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti