keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Huomenna alkaa: #Digitalist- tapahtuma

Intensiivi viikolla opiskelun ohella osallistumme torstaina 23.3.2017  Fellmannia Campuksella pidettävään Digitalist- tapahtumaan. Todennäköisesti ihmettelet nyt, mikä ihme tapahtuma tämä oikein on?

Kyseessä on todella suosittu tapahtuma, jossa alan asiantuntijat tulevat kertomaan, kuinka palvelut tulevat kehittymään verkossa ja miten niitä tulisi myös hyödyntää. Lisäksi esitellään tulevaisuuden kanavat. Ajankohtaisia asioita on luvassa ja mielenkiintoisia esiintyjiä.

Tuohon tapahtumaan oli erillinen ilmoittautuminen netissä (tein sen jo hyvissä ajoin!) ja aamupäivällä meidän ryhmällä on mahdollisuus päästä kuuntelemaan TRAL- edustajan luentoa. TRAL tarkoittaa siis Tradenomiliittoa, ja itselleni tuo on ainakin uusi tuttavuus. Aamupäivän luennon aiheena on urasuunnittelu - sitä onkin hyvä jo miettiä, näin opintojen alkuvaiheessa.

Klo 12 on tarkoitus alkaa itse #digitalist- tapahtuma (voin kyllä uskoa, että auditorio tulee olemaan täynnä). Asiantuntijat kertovat ajankohtaisia vinkkejä digitaalisaation maailmassa, puhujina ovat mm.

Jonne Hirvonen, Redland -Analysoi kaupan maailmaa kuten google verkkoa

Teemu Parkkinen, Korpimedia - Sattumalta It-yrittäjäksi

Jussi Muurikainen, Nordea - Digitsunami ja pankit - kuinka open banking -aikakausi vaikuttaa pankkeihin ja kuinka teknologian megatrendit otetaan vastaan säännellyllä toimialalla?

Henry Brade, Prasos - Lohkoketjuteknologia ja sen vaikutukset tulevaisuuden työympäristöön

Sani Leino, Thinglink - sosiaalinen liiketoiminta - murros, muutos ja mahdollisuudet

Huomenna täällä blogissa on tarjolla jälkipyykki Digitalist- tapahtumasta: Mikä vaikutti? Miten tapahtuma avasi näkemyksiäni palveluiden tuottamisesta? Ja jos onnistuu, laitan myös videota jakoon.

Huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti