maanantai 27. maaliskuuta 2017

Toinen työyhteisöjakso: Ladec

Intensiiviviikko on jo takanapäin, ja nyt lähden kohti seuraava työyhteisöjaksoa.

Olinkin jo tarpeeksi ajoissa (tammikuussa) etsinyt itselleni valmiiksi toisen työyhteisöpaikan. Koska olin jo ennen opintoja kiinnostunut palvelumuotoilusta, lähdin etsimään yritystä tuolla kriteerillä. Löysinkin netistä hyviä vaihtoehtoja, mutta loppujen lopuksi sain paikan Ladecilta.

Okei, ehkä otin liian ison harppauksen, mutta haluan haastaa itseni ja kokeilla erilaisia työtehtäviä, ja nimenomaan palvelualan työtehtäviä. Asiakaspalveluahan voisi konkreettisesti toteuttaa myös kaupan kassalla, mutta koen, että työskentelen mieluummin toimistoympäristöissä, ja nimenomaan sellaisisa ympäristöissä, joissa on jonkinlainen tiimi mukana (kyllähän minä itsenäisestä työstäkin pidän). Mutta vielä on kaksi muuta jaksoa tulossa, katsotaan mitä silloin tapahtuu...

Varmasti moni teistä nyt miettii, mikä on Ladec? Ladec on Lahden seudun kehitykseen perehtyvä organisaatio, jolla on joka vuosi mahtavia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tärkeimpänä tavoitteena on kuitenin uusien yritysten saaminen Lahteen ja niiden saaminen kilpailukykyisiksi. Ja muutenkin palveluiden suunnittelu ja kehittäminen. Teimme siis heti sopimukset yhteyshenkilön kanssa ja samalla allekirjoitin salassapitosopimuksen. Eli täällä blogissa tulen kertomaan ainoastaan pintapuolisesti, millaisia työtehtäviä teen, enkä kerro asioita liian tarkasti, jotten riko tekemääni sopimusta.

Voin jo etukäteen mainita, että Ladecissa tulen työskentelmään mm. Lahti Design ekosysteemien kehittäminen ja muutenkin tiimityössä assistentin työtehtävät.

Uskon kuitenkin, että tämä puolitoista kuukautta organisaation työympäristössä avaa vahvistaa näkemyksiäni ja ammattitaitoani ja saan varmasti käyttää opittuja asioita konkreettisesti.

Keskiviikko päivät ovatkin sitten opiskelua, siitä kerron lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti